logo-meraki
logo-aruba
logo-fortinet
logo-ubi
logo-cradlepoint
logo-eka
Algemeen
Aruba
Meraki
Unifi
Ekahau
Ekahau

Onze merken

Wij richten jouw netwerk altijd in met betrouwbare netwerkcomponenten. Hierdoor voorzien wij jou en jouw collega’s van een zorgeloze verbinding en staan wij garant voor een uitstekende service. Op het gebied van zekerheid speelt ook de beveiliging een van het draadloze netwerk een cruciale rol. Privacy gevoelige informatie moet binnen jullie organisatie blijven.

Met onze merken hoef je je geen zorgen te maken. Onze oplossingen voldoen aan de strengste beveiligingseisen en worden consequent van updates.

HPE Aruba networks

Aruba is een gespecialiseerde WLAN vendor die in 2015 is overgenomen door HPE. Aruba Networks is één van de marktleiders van LAN en WLAN oplossingen.

De kracht van Aruba Networks zit voornamelijk in de controllerless oplossing. De WiFi access points
zijn op deze manier door ons centraal te beheren. Aruba heeft een uitgebreid portfolio voor indoor en outdoor access points.

Cisco Meraki

Sinds oprichting heeft Meraki maar een doel voor ogen: centraal eenvoudig beheer. In 2012 heeft Cisco Meraki overgenomen omdat Meraki gewoonweg supergoed is!

Met Meraki biedt Cisco een volledige cloud-managed netwerkoplossing voor zowel access points, switching, security, WAN optimalisatie en Mobile Device Management. Geïntegreerd en centraal beheerd vanuit één dashboard. Dit is essentieel voor een netwerk van de toekomst.

Ubiquiti Unifi

Ubiquiti heeft met UniFi® een revolutionaire SDN oplossing dat de integratie van high-performance switching, gateways en access points eenvoudig maakt.

Met Unifi beschikken wij over een netwerkoplossing die schaalbaar en veelzijdig is voor bedrijven die een standaard connectiviteit oplossing nodig hebben. Goede kwaliteit voor ieder budget.

Fortinet security

Fortinet is een Amerikaans bedrijf dat zich bezig houdt met het beveiligen van netwerken en het bedenken van nieuwe beveiligingsoplossingen. Fortinet werd opgericht in 2000 en is uitgegroeid tot marktleider op het gebied van netwerkbeveiliging. De missie van het bedrijf is om de IT-infrastructuur van elk bedrijf te vereenvoudigen en nog beter te beveiligen.

Daarom kiezen wij voor Fortinet firewalls om de connectiviteit en IT te beveiligen. Zo staat er altijd een sterk hek voor jullie netwerk zodat jullie zorgeloos kunnen werken.

Ekahau wireless

Ekahau is begonnen in het jaar 2000, en is nog altijd een pionier in WiFi tools. In 2002 werd de eerste versie van ESS gereleased welke een revolutie en professionalisering betekende voor de manier waarop WiFi metingen werden uitgevoerd. Ekahau Site Survey is de oplossing voor planning, site survey en verificiatie van een netwerk.

Met behulp van de geavanceerde Ekahau software voeren wij metingen uit van geplande of bestaande WiFi netwerken. WiFi meting is de basis van een zorgeloos draadloos netwerk.

stap-a

SNEL

stap-b

SCHAALBAAR

stap-c

VEILIG

stap-d

BEHEERBAAR